Kesän 2024 tapahtumat

 • pe 24.5.2024: Kesäterassi auki 18 - 22! Tervetuloa nauttimaan kesäisestä säästä ja raikkaista juomista ja pikkupurtavasta upealle kesäterassillemme!
 • pe 31.5.2024: Villa Royalin kesäkausi alkaa virallisesti ja sen myötä säännölliset kesäaukioloajat
 • la 1.6.2024 karavanaareitten helmi Villan Matkaparkki aukeaa matkailuautoilijoille ja - vaunuilijoille. Varaukset Bestpark.com - sivustolta
 • la 8.6.2024 Taidetta ja Designia - kesäpuodin avajaiset klo 12 - 18! Tervetuloa tutustumaan Villa Royalin sivurakennuksen uniikkiin taidepuotiin, jossa taide kohtaa designin. Näyttelyyn ja puotiin vapaa pääsy. Taidepuoti on avoinna Villa Royalin aukioloaikojen puitteissa 11.8.2024 asti.
 • la 15.6.2024 Villa Royalin karaokeilta kesäterassilla alk. klo 19
 • juhannuspäivänä la 22.6. 2024 perinteistä haitarimusiikkia terassilla klo 18 - 22
 • la 13.7.2024 Villa Royalin  karaokeilta kesäterassilla alk. klo 19
 • to 18.7.2024 Sastamala Gregoriana-konsertti, lisätietoa: www.sastamalagregoriana.fi
 • su 21.7.2024 Sastamala Gregoriana- konsertti, lisätietoa: www.sastamalagregoriana.fi
 • pe 3.8. Villa Royalin karaokeilta kesäterassilla alk. klo 10
 • su 11.8.2024 Taidetta&Designia- kesänäyttelyn ja -puodin päättäjäiset

Taidetta & Designia kesäpuodissa

Jo kolmatta kertaa peräkkäin Villa Royalin pihapiirissä sijaitsevassa sivurakennuksessa on esillä taidetta kesänäyttelyn muodossa. Tällä kertaa vuorossa on uudenlainen yhteistyökonsepti, jossa kuvataiteen lisäksi esillä on sisustustuotteita ja huonekaluja paikallisten toimijoiden toteuttamana.

 

Karkussa asuva kuvataiteilija, taidegraafikko Anne Mäkelä on mukana Villa Royalin kesänäyttelyssä kolmatta kertaa. Anne Mäkelän mukaan tämän kesän johtoajatuksena oli luoda hirsiseinäiseen sivutaloon visuaalisesti hyvää mieltä tuottava miljöö, jossa kävijät voivat kokea taiteen ja sisustuselementit sulassa sovussa kodin- ja jopa mökinomaisessa ympäristössä.

 

POP UP PIHAPUOTI 2024: 

Villa Royalin pihapiirissä valmistaudutaan tulevaan kesään monipuolisella kattauksella. Pakarissa olevan puodin ovat ideoineet yhdessä Villan väki, kuvataiteilijat sekä sisustusalan toimijat, SASKY Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sisustusalan opettajat ja valmistuvat opiskelijat. Puodista löytyy piristystä omaan kotiin, mökille, mukavia tuliaisia sekä laadukkaita lahjaideoita. 

 

TAIDE:  

Taiteilijat Anne Mäkelä, Heli Manner ja Hanna Varis 

 

Puodin vanhat hirsiseinät ovat kaunis tausta grafiikan teoksille ja maalauksille. Lisäksi esillä on kattava valikoima grafiikan irtovedoksia eri koko- ja hintaluokissa. Teokset saa heti mukaansa ja valikoima täydentyy kesän mittaan vaihtuvuuden mukaan. Mirva Puupponen on toiminut pitkään galleristina Saksassa ja hänen asiantuntemuksestaan on apua taiteesta kiinnostuneille ja sitä hankkiville vierailijoille.  

 

SISUSTUS JA DESIGN: 

Casa Rosalin, Luoto Interiors, Pohjantyttäret ja Kaisa Kankaanpää 

 

Puodista löytyy Casa Rosalinin kauniit ja käytännölliset sisustustuotteet ja huonekalut. Yhteistyön voimasta on tuloksena myös SASKYn sisustusalalta valmistuvien opiskelijoiden (Pohjantyttäret) ja opettajien kierrätysmateriaaleista ideoimat käyttöesineet esim valaisimet, tyynyt, tarjottimet, pyyhekoukut, designtuotteet ja säilytysratkaisut. 

 

Taide, sisustus ja design yhdistyy sopuisasti ja kauniisti yhteen. Houkuttelevat sommitelmat ja kodinomainen tunnelma viehättävässä miljöössä tarjoavat vierailijoille mainion inspiraation lähteen. Puodin ikkunoista näkyy todellinen maalaismaisema ja usein laitumella olevat lehmätkin. Jo ajomatka kohteeseen polveilevaa maisematietä pitkin on elämys sinänsä. 


Tervetuloa tutustumaan!  - pääsy vapaa - 
Taidepuoti Villa Royalin sivurakennuksessa  la 8.6.2024 klo 12 alkaen.
Näyttely ja puoti päättyy su 11.8.2024. Näyttely on auki Villa Royalin aukioloaikojen puitteissa.